Acasă Revista Presei

Trafic blocat între Sighișoara și Brașov | Un TREN cu motorină A DERAIAT

626

Un tren care transporta motorină a deraiat, joi dimineață, între Sighișoara și Brașov, traficul feroviar fiind blocat. O parte dintre cele 33 de vagoane au sărit de pe șine, iar motorina din două vagoane s-a scurs.

Trenul încărcat cu motorină a deraiat între localităţile Racoş şi Rupea. Angajaţii ISU se află la faţa locului, dar până la reluarea circulației feroviare ar mai putea trece câteva ore. O bucată din calea ferată este ruptă.

Traficul feroviar este deviat în prezent pe la Copșa Mică-Sibiu-Brașov, iar autoritățile dau asigurări că trenurile nu vor avea întârzieri prea mari.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Urgenţă Braşov, Stelian Rechiţean, a declarat pentru AGERRPRES că „o garnitură formată din 33 de vagoane încărcate cu motorină a deraiat în cursul nopţii.
Potrivit acestuia, şapte vagoane au deraiat, din care cinci s-au răsturnat, iar din două curge motorină pe la găurile de umplere. Nu s-au înregistrat victime , iar pompierii au folosit materiale absorbante pentru motorina scursă din vagoane. Se aşteaptă o macara de mare tonaj pentru a ridica vagoanele deraiate și nu există risc de incendiu’, a spus Rechiţean.

tren motorina deraiat

Şeful ISU a mai afirmat că pompierii vor rămâne în zonă până la ridicarea vagoanelor răsturnate.
Contactați telefonic de RTM, reprezentanții Centrului Regional de Marfă Brașov din cadrul CFR Marfă au refuzat să facă orice fel de declarație.

Foto Digi24

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu mă miră, pe acolo mă miră că nu s-a întâmplat până acum. E dezastru linia acolo, probabil ar trebui urgentate lucrările din proiectul la care se lucrează ceva vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here