Acasă Revista Presei

Sorin Cîmpeanu, premierul interimar nominalizat de Klaus Iohannis

600

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educaţiei este premierul interimar nominalizat de Klaus Iohannis.

Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva momente de preşedintele României. Interimatul acestuia poate dura cel mult 45 zile.

De asemenea, şeful statului a anunţat că va chema la consultările de la Cotroceni şi societatea civilă. „V-am văzut, v-am auzit, voi ţine cont de solicitările voastre . Am decis ca în continuarea consultărilor să consult, în premieră, societatea civilă”, a spus preşedintele României.

Sorin Mihai Cimpeanu a absolvit Colegiul National „Sf. Sava” Bucuresti, dupa care a urmat Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV), al carei rector este din 2012.

Incepand din anul 2012 este secretar general al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), membru corespondent al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu Sisesti”, membru corespondent al Academiei de Stiinte Tehnice din Romania si vicepresedinte al Comitetului National Roman pentru Programul Hidrologic International (CIHR).

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here