Acasă Sibiu

La volan fără permis de conducere | 3 cazuri în 2 zile

456
proces verbal agent politie

Trei persoane au fost depistate în trafic fără permis de conducere.

În perioada 30 octombrie – 01 noiembrie a.c., pe raza judeţului Sibiu au fost depistaţi trei conducători auto aflaţi la volan deşi nu posedau dreptul de a conduce sau acesta era suspendat ca urmare a săvârşirii de alte infracţiuni la regimul circulaţiei.

Astfel, în data de 30 octombrie, în jurul orei 12,00, în municipiul Mediaş, a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Hoghilag, care conducea un autoturism pe strada Unirii deşi nu este deţinător de permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17,00, pe DN1, în afara localităţii Porumbacu de Jos, poliţiştii rutieri au identificat la volan un conducător auto în vârstă de 56 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea, care circula spre Braşov, deşi avea dreptul de a conduce suspendat până în luna decembrie a acestui an.

În data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 16,00, în afara localităţii Racoviţa, un alt conducător auto a fost depistat conducând un autoturism deşi avea dreptul de a conduce suspendat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în judeţul Vîlcea, cercetat penal ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here