Acasă Sibiu

DE ASTĂZI Târgul de Crăciun Sibiu 2015 | Diseară se aprinde și iluminatul festiv de sărbători

956

Vineri 20 noiembrie, ora 19, va avea loc inaugurarea celei de-a 9-a ediții a Târgului de Crăciun din Sibiu, printr-un concert extraordinar de muzică gospel, alături de 20 artiști consacrați din țară și străinătate, pe scena din Piața Mare. Târgul de Crăciun din Sibiu 2015 se va desfășura în mod tradițional în perioada 20 noiembrie – 3 ianuarie.

Totodată în Piața Mare vom regăsi peste 70 de expozanți veniți din 22 județe din țară. Aceștia vor vinde produse specifice sărbătorilor de Crăciun, iar copii se pot distra în parcul de distracții amenajat în cadrul Târgului.

Sibiu Gospel Moods este un proiect creat special pentru inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu 2015 (ora 19), care implică participarea a peste 20 de artiști din țară și străinătate.

Ingrid ArthurIngrid Arthur, o artistă desăvârșită, fostă membră a formației The Weather Girls, formație devenită celebră cu hitul „It’s Raining Man”, va concerta alături de Brad Vee Johnson, un artist complex de origine americană, a cărui educație muzicală poartă amprenta școlii de jazz din New York și care a abordat o varietate de genuri muzicale, Jazz, Funk, Soul și Pop.

nicoBinecunoscuta și apreciata artistă Nico, reprezentanta României la Eurovision 2008, se va alătura acestei combinații extraordinare. Director muzical al proiectului este prolificul compozitor, aranjor și interpret Andrei Tudor, care va cânta în acest concert alături de Soul Armada Band din Budapesta și B&B Gospel Singers, un cor format din artiști din România, Ungaria și Germania.

La Târgul de Crăciun 2015 vor fi prezenți 70 de expozanți veniți din 22 județe din țară și chiar și din străinătate. Aceștia își vor prezenta produsele în căsuțele amenajate în Piața Mare.

Printre expozanții noi ai acestei ediții sunt “Castelul Brutarilor”, care va prepara dinnede tradiționale germane, un produs copt proaspăt, la fața locului. De asemenea, va exista un stand de vinuri diverse, sub brand-ul “CRUSH Wine Bar”. Selecția expozanților s-a făcut cu câteva luni înaintea evenimentului, astfel încât expozanții să se poată pregăti bine și oferta Târgului să fie variată și echilibrată.

Citeste mai multe pe pagina oficiala Targul De Crăciun Sibiu / Foto: Sebastian Marcovici

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here