Acasă STIL DE VIATA

Produsele cosmetice masculine | Nevoie sau răsfăț

266

Secretul oricărui reprezentant al sexului tare îl reprezintă îngrijirea constantă care o manifestă zilnic faţă de propria persoană.

Pentru asta, mai marii grupurilor cosmetice au venit în ajutorul acestora cu o multitudine de articole destinate expre bărbaţilor. Ei au nevoie de îngrijire a pielii, a părului, unghiilor şi nu numai întocmai ca doamnele şi domnişoarele.

Piaţa este suprasaturată de astfel de articole cosmetice. De la multitudinea de esenţe aromatice care se regăsesc în acestea, ori modul de întrebuinţare, există câte ceva pentru fiecare bărbat în parte. În topul căutărilor şi cerinţelor, ofertele nu se fac, deloc, aşteptate. De la parfumuri şi deodorante, la geluri de duş, ceară de păr şi fixativ ori şampon. Împreună, acestea trebuie să facă parte din „ţinuta” oricărui bărbat în viaţa de zi cu zi.

Reprezentantele sexului frumos, sunt cele care au folosit aceste produse cosmetice exclusiv pentru femei. Apoi, bărbaţii din dorinţa de a atrage cât mai multe admiratoare, ori din simpla dorinţă de a fi îngrijiţi şi mereu cu un look fresh asezonat cu un parfum subtil de note marine, ori lemnoase, au început să-şi întrebuinţească aceste produse. Astfel, piaţa cosmeticelor ” For Men” a explodat în ultimii ani.

Între dorinţă şi răsfăţ
parfumuri recomandate hirisDe cele mai multe ori, un bărbat este capabil să-şi aleagă singur produsele cosmetice. şi exact ca doamnele, brand-ul VINDE. În această situaţie, orice individ îşi manifestă dorinţa pentru un anumit tip de produs cosmetic dar care pentru tenul său nu ar face chiar minuni. Fiind o ţară inclinată spre consum, ce arată bine şi promite multe, pentru mulţi este suficient. E total greşită această idee. Nu că nu ar fi bune, dar fiecare dintre aceştia (nr. bărbaţi) au tipuri diferite de ten. După ce îţi alegi un produs destinat pielii tale, trebuie să cuprindă şi aromele preferate. Ca o paranteză, nu trebuie să mergi la un boutique de cosmetice şi să ceri un deodorant cu parfum de liliac. Ca reprezentant al sexului tare, trebuie să alegi mai tot timpul produsele fresh, lemnoase ori uşor fructate sau condimentate. Și nici să fie foarte tari parfumurile acestora. Cele cu motive floare în general le aleg reprezentantele sexului frumos. Dar nu este o regulă.

Un ritual zilnic poate face minuni pentru tine. De la creşterea semnificativă a încrederii în tine, cu o viaţă mult mai sănătoasă şi o piele curată, fi sigur că ai să întorci multe priviri pe stradă sau în societate, în general.

Un stil masculin autentic trebuie să fie conturat şi de o îngrijire atentă nu numai a ţinutei ci şi a corpului.

Articol apărut pe stilmasculin.ro

Articolul precedentTOP 5 diete eficiente si ieftine
Articolul următorZiua Recoltei la ediţia a 12-a la Mediaş | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.