Acasă Sport

Gaz Metan a zdrobit FC Caransebeş în deplasare cu 5-0 | VEZI amănunte

494

Gaz Metan a zdrobit FC Caransebeş în  deplasare cu 5-0.

După cinci etape fără victorie în campionat, alb-negri au marcat cinci goluri în deplasarea de la Caransebeş. Octavian Abrudan şi Alexandru Buziuc cu câte o dublă, respectiv Azdren Lllullaku au semnat golurile victoriei din etapa cu numărul 10 a Ligii secunde.  În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare a reintrat în locurile de play-off, fiind în prezent pe poziţia a cincea.

Primul gol al confruntării a fost marcat de Octavian Abrudan în minutul 30. Fundaşul Gazului a reluat cu capul în poartă centrarea lui Băjenaru din lovitură liberă. Scenariul s-a repetat apoi peste doar trei minute. Băjenaru a centrat, iar Abrudan a marcat din nou, de această dată cu piciorul. Cu trei minute de pauză, Llullaku a recuperat un balon la 35 metri, a scăpat spre poarta adversă, l-a driblat pe portarul Birăescu şi a înscris.

În minutul 80, Alexandru Buziuc a dus scorul la 4-0 cu un şut în dreapta portarului, iar apoi în al treilea minut de prelungiri atacantul a reuşit dubla după ce a scăpat singur, a driblat portarul şi a marcat simplu.

Video: Youtube.com|TVR Timişoara
Foto: Istvan Bertalan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.