Acasă Nova TV

Valer Blaga s-a stins din viaţă | Dumnezeu să îl odihnească în pace!

681

valer blagaOmul de afaceri Valer Blaga s-a stins din viaţă în urma unui stop cardiorespirator.

Acesta urma să împlinească peste câteva zile vârsta de 43  ani. Valer Blaga era căsătorit şi avea trei copii. Numele său a fost legat de-a lungul anilor de firma de construcţii Granit, iar din anul 2008 s-a ocupat de Ştrandul municipal pe care îl concesionase de la Primăria Mediaş.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Banner EximTur

7 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca! Un bun prieten,un parinte iubitor, mandru de copiii lui,un suflet mare..o mare pierdere!Condoleante familiei!

  2. D-zeu sa-l odihneasca , am colaborat cu el la restaurantul noi`s & more , era un om plin de viata , putere si tarie familiei

  3. Sa pleci la Domnul, in plina putere, e o grea pierdere si imensa durere pentru cei ramasi sa-l planga in aceasta lume. L-am cunoscut cu diverse ocazii. Ce mi-a ramas de la el e zambetul mereu prezent pe chipul lui. Săritor, oricui ii cerea ajutorul, intelegător şi harnic, Valer Blaga, ramane pentru cei ce l-am cunoscut un om de care puteai sa te apropii cu multa increderea pentru ca aveai cui te destăinui. Soţiei,si copiilor, cărăra lipsa lui e nemăsurată, le cer să fie tari. Moartea, deşi uneori crudă, face parte din viaţă, vine şi ia pe cine nu te astepti. Părintilor si socrilor, putere sa treaca peste acesta imensa durere. Prietenilor sa-l tina minte asa cum a fost; un bun si adevarat prieten. Dumnezeu sa-l aiba-n paza şi sa-i faca judecata dreapta, pentru ca, daca l-a chemat la El de tanar, cu siguranta are nevoie de Valer, acolo-n ceruri !

  4. este o vb in popor p morti s nui vb d rau numa d bn asa k domnu valer blaga a fost u sot parinte coppil ginere frate vecin angajator si coleg fffff cumsecade s l dea copiilor si cameliei intarire si s treaca cu bn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here