Acasă Nova TV

Şofer oprit pe autostrada Sibiu – Sebeş după ce a atins viteza de decolare a unui avion

289

Radar autostrada  Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 din cadrul IGPR au surprins în după-amiaza zilei de sâmbătă un șofer care gonea de la Sebeș la Sibiu cu viteza de 194 de km/h. Șoferul mașinii are 45 de ani.

”Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 270, pe sensul de mers Sebeș — Sibiu, conducând cu o viteză de 194 km/h. Conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 810 lei. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției Române.


Șoferul rămas fără carnet avea viteza necesară decolării unui avion, având în vedere faptul că o aeronavă de pasageri își ia zborul la viteze cuprinse între 180 și 320 de km/h (sursa Hitechpedia).

În cursul zilei de vineri, pe porțiunea de autostradă unde a fost oprit șoferul vitezoman au fost înregistrate trei accidente rutiere. (Turnul Sfatului)

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here