Acasă Nova TV

SE SCHIAZĂ LA PĂLTINIŞ | Vezi condiţiile la început de sezon pe Arena Platoş

177

Schi Arena Platos  Arena Platoș a deschis oficial una din cele cinci pârtii. Schiorii au la dispoziție pârtia D, cu zăpadă artificială precum și apreschi-ul de la baza acesteia. Sâmbătă, de la ora 22.00 va avea loc un party de deschidere a sezonului de schi.

Chiar dacă afară este foarte cald, se poate schia în condiții bune. Ca în fiecare an, sezonul începe cu un mega-party iar anul acesta, invitații speciali sunt DJ Sauce și DJ K-LU. Petrecerea va avea loc într-un cort special amenajat.

Prețurile la skipassuri au rămas la fel la anul trecut. În schimb în apreschi, prețurile la produsele de aici au fost majorate cu 5-10 procente.

Instalațiile pentru producerea zăpezii artificiale sunt pregătite iar în funcție de condițiile meteo, de gradele din termometru, vor începe să lucreze la foc continuu.

În ultimele luni, la Arena Platoș a fost montată o nouă instalație de transport pe cablu, un telescaun, ce va funcționa în paralel cu linia principală de teleschi pentru a decongestiona cozile în momentele de vârf.

Foto & Video: Ora De Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here