Acasă Nova TV

Cinci bărbaţi mascaţi au tâlhărit două persoane în Arpaşu de Sus şi Albota | VEZI amănunte

142

Interventie mascatiiCinci bărbaţi mascaţi au tâlhărit două persoane în Arpaşu de Sus şi Albota.

În dimineața acestei zile, o echipă complexă de polițiști au identificat și reținuți un grup de 5 bărbați care în cursul nopții au agresat doi bărbați, în una din situații victima fiind imobilizată. În dimineața acestei zile, în jurul orei 1000, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat telefonic, prin SNAU 112, de o localnică din Arpașu de Sus cu privire la faptul că vecinul său, un bărbat de 85 de ani, a fost victima unei infracțiuni comise cu violență.  

La fața locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sibiu și Secției de Poliție Rurală nr. 4 Porumbacu de Jos. Victima, un bărbat de 85 de ani, a fost identificată în locuință, iar în urma discuțiilor purtate cu polițiștii a rezultat faptul că în cursul nopții de 08/09 noiembrie, cinci bărbați mascați au pătruns în locuința acestuia, l-au agresat și l-au imobilizat, obligându-l astfel, să le ofere informații cu privire la bunurile sau sumele de bani deținute. Suspecții i-au sustras victimei un televizor și mai multe bunuri alimentare.

În cadrul activităților specifice efectuate și beneficind de sprijinul localnicilor, polițiștii au reușit identificarea la scurt timp a celor 5 persoane suspecte, care se ascundeau pe câmp, în extravilanul localității Arpașu de Sus. În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că trei dintre suspecți au pătruns în cursul aceleiași nopți, în jurul orei 0210, în încăperea unui agent de pază al unui complex turistic din zona Albota, pe care l-au agresat, părăsind imediat locul faptei speriați de strigătele de ajutor ale acestuia. Având în vedere faptul că doi din cei cinci bănuiți sunt domiciliați în localitatea Arpașu de Sus, aceștia s-au îndreptat spre această localitate, cunoscând faptul că victima de 85 de ani locuiește singură.

Cei cinci supecți au vârstele cuprinse între 15 și 34 de ani, doi dintre aceștia sunt domiciliați în localitatea Arpașu de Sus iar restul în localitatea Veștem și județele Călărași și Suceava. Împotriva celor cinci suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Porumbacu de Jos.

Siguranța cetățeanului reprezintă principala preocupare a polițiștilor sibieni, toate activităților întreprinse în cursul nopții și al dimineții conducând la identificarea și reținerea cu operativitate a suspecților.

ACTUALIZARE:

Toţi cei cinci suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 zile.

Foto: arhivă

 

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here