Acasă Nova TV

SURSE Cancelarul Angela Merkel vine la Sibiu să îl susţină pe Klaus Iohannis

121

merkel si iohannisCancelarul Germaniei, Angela Merkel va face o vizită chiar în orașul de reședință al lui Klaus Iohannis, cu scopul de a arăta suținerea pentru acesta în cursa sa de a a ajunge președinte al României.

Conform ziardecluj.ro informaţia a provenit de la o sursă de foarte mare încredere, una dintre cele mai implicate persoane ce lucrează pentru campania electorală a lui Klaus Iohannis.

Potrivit sursei, între turul unu şi doi de scrutin, Klaus Iohannis va primi, „cu totul întâmplător”, vizita privată a cancelarului german Angela Merkel, care doreşte astfel să dea un semnal electoratului, că Germania este alături de Iohannis şi că îl susţine pentru Cotroceni.

Vizita va avea loc la Sibiu şi deja a băgat în alertă serviciile secrete.

Creat PENTRU TINE = Smartphone BlackBerry Z3

„Este vorba de o intelegere intre niste giganti. Germania si SUA au interese majore in Romania. Au impartit feliile. Este evident, Germania a ales sa il sustina pe Iohannis. SUA prefera sa influenteze numele premierului. Care va fi George Maior, indiferent de cine va castiga Cotroceniul. Pana una alta, vad ca intelegerea isi urmeaza cursul”, a declarat sursa din Partidul Naţional Liberal.

Banner EximTur

6 COMENTARII

 1. Functia de presedinte a unui stat democrat, in care poporul este suveran, bineinteles, este o functie de slujire, caci presedintele este reprezentantul, vocea si este in slujba cetatenilor, asadar in plina campanie prezidentiala atat atitudinea noastra, cat si a politicienilor concurenti se cere prin natura situatiei, sa fie una de intelegere limpede intre semeni, nu una in care cetateanul se adreseaza „celor de sus”, iar chipul candidatului este amortit de extazul imaginii de presedinte si stralucitor in placerea orgasmului puterii.
  „NIMIC IN AFARA NOASTRA.”
  •°*”˜˜”*°•
  ★LiviuMonica ★
  ··٠٠••●● —

 2. Daca este adevarat zvonul atunci sansele lui Iohannis cresc foarte foarte mult. Daca nu, este destul de greu pentru ca mai toti tiganii din tara si prostii din Moldova si Oltenia vor vota cu mincinosul de Ponta. SIIII GEME TARA DE PROSTIE SI TIGANI. Va fi vai de noi si de tarisoara asta.

  • Ai dreptate, Dan ! multi nu il vor ,dar habar nu au ca in Europa ,mai repede stiu strainii de HERMANSTADT decat de Bucuresti ! I-a orbit Ponta pe toti ! HAIDETI ARDELENI LA VOT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here