Acasă Nova TV

SURSE Cancelarul Angela Merkel vine la Sibiu să îl susţină pe Klaus Iohannis

118

merkel si iohannisCancelarul Germaniei, Angela Merkel va face o vizită chiar în orașul de reședință al lui Klaus Iohannis, cu scopul de a arăta suținerea pentru acesta în cursa sa de a a ajunge președinte al României.

Conform ziardecluj.ro informaţia a provenit de la o sursă de foarte mare încredere, una dintre cele mai implicate persoane ce lucrează pentru campania electorală a lui Klaus Iohannis.

Potrivit sursei, între turul unu şi doi de scrutin, Klaus Iohannis va primi, „cu totul întâmplător”, vizita privată a cancelarului german Angela Merkel, care doreşte astfel să dea un semnal electoratului, că Germania este alături de Iohannis şi că îl susţine pentru Cotroceni.

Vizita va avea loc la Sibiu şi deja a băgat în alertă serviciile secrete.

Creat PENTRU TINE = Smartphone BlackBerry Z3

„Este vorba de o intelegere intre niste giganti. Germania si SUA au interese majore in Romania. Au impartit feliile. Este evident, Germania a ales sa il sustina pe Iohannis. SUA prefera sa influenteze numele premierului. Care va fi George Maior, indiferent de cine va castiga Cotroceniul. Pana una alta, vad ca intelegerea isi urmeaza cursul”, a declarat sursa din Partidul Naţional Liberal.

Banner EximTur