Acasă Nova TV

VIDEO: Străzi inundate şi probleme la Mediaş, Sibiu şi Ighişul Nou

509

Ploi abundente Sibiu  Ploaia torenţiala care a căzut joi după-amiaza a creat probleme serioase atât în municipiul Mediaş cât şi în satul aparţinător Ighişul Nou.

Mai multe străzi au fost inundate, iar apa a pătruns în curţile şi chiar în casele oamenilor. Probleme au fost şi în municipiul Sibiu în zona industrială vest.

 

Ploaia torenţială a creat probleme serioase în zona străzilor Valea Adâncă şi Izvorului. Valea Moşnei s-a umflat şi a ieşit din matcă în unele zone, strada Valea Adâncă a fost inundată iar apa a intrat în curţile oamenilor.

Probleme au fost şi pe mai multe străzi din cartierul Automecanica, Petru Maior şi Protopop Moldovan fiind inundate.

În satul aparţinător Ighişul Nou, ploaia a transformat localitatea într-o veritabilă mlaştină. Apa s-a scurs pe drum, a intrat în curţile şi chiar casele oamenilor. Cauza o reprezintă conform locuitorilor, faptul că toate străzile şi trotuarele au fost sparte în totalitate datorită lucrărilor de apă-canal respectiv cele făcute de E-ON Gaz, şanţurile de scurgere au fost astupate, iar muncitorii nu au refăcut nimic în urma lor.

La Sibiu, ploaia torenţială a căzut în zona industrial vest. Cantitatea mare de apă a dus la inundarea terenurilor, dar și a unei parcări din zona întreprinderii Continental. Cele câteva zeci de mașini aflate în această parcare au ajuns, în câteva zeci de minute, în mijlocul unui mic lac.

Articolul precedentLegea tichetelor de vacanţă nu schimbă nimic la companiile de stat |VEZI amănunte
Articolul următorPSD va strânge semnături pentru referendum de demitere al primarului | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.