Acasă Nova TV

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, ținta unui atac informatic. Vezi ce s-a întâmplat

122

klaus-ionahhnis-atac-informaticPagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a fost ținta unui atac informatic, potrvit unei postări publicate pe pagina candidatului la presedinția României de echipa acestuia.

Concret, în postare se reclamă că “persoane rău intenționate au vizat creșterea artificială a numărului de fani cu persoane din afara României”.

” Dragi colegi și susținători, în ultimele ore, această pagină de Facebook a fost ținta unui atac informatic. Prin fraudă, adică cumpărare de Like-uri, persoane rău intenționate au vizat creșterea artificială a numărului nostru de fani cu persoane din afara României. Evident, am luat toate măsurile necesare pentru a bloca acest abuz. Nici Klaus Iohannis și nici administratorii acestei pagini nu încurajează asemenea practici. Câștigăm cinstit! Câștigăm împreună!”, semnează echipa Klaus Iohannis.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are până în prezent peste 60.000 de mii de aprecieri pe rețeaua de socializare. Cele mai multe persoane care interacționează cu pagina sunt din București, și au vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani.

Vocea Transilvaniei

 

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here