Acasă Nova TV

Tandem Neamţu-Petrescu sau Petrescu-Neamţu pentru Primăria Mediaş în 2016!

65

GEORGE+NEAMTUÎn cursul zilei de marţi a avut loc la Mediaş prima şedinţă comună a noului partid format PNL (PNL+PDL).

Până la organizarea de alegeri, formaţiunea va fi condusă de Teodor Neamţu şi George Petrescu în calitate de copreşedinţi. Cei doi au susţinut astăzi o conferinţă de presă comună în care au explicat că şi-au propus câştigarea alegerilor prezidenţiale din acest an, dar şi a localelor şi parlamentarelor din 2016.

În ceea ce priveşte alegerile pentru fotoliul de primar, Teodor Neamţu şi George Petrescu au explicat că nu este exclus să candideze într-un tandem Neamţu-Petrescu sau Petrescu-Neamţu şi au mai explicat că mai este destul timp pentru a se lua cea mai bună decizie.

6 COMENTARII

  1. :)) buna asta cu tandemul Neamtu- Petrescu sau viceversa. Dar ce te faci ca Georgica vrea deputat de Medias…sau inca nu a ajuns la notorietatea care si-o dorea:))) adevarul e ca se potrivesc…tot o apa si-un pamant. Abia astept sa-i vad cum dirijeaza circulatia cand va mai pusca vreo conducta sau pun bombe cand nu le convine ceva:))

  2. Neamtu chiar crede ca-l mai voteaza cineva? E praf orasul asta. Ti-e scarba sa mai circuli pe drumuri si te doare sufletul si buzunarul, ca masinile noastre zdrangane din toate partile. Sa lase loc la altii speram mai buni.

  3. Ady de votat il voteaza toti tiganii din Medias, bisnitarii din piata si centru. Nesimtirea celor doi e maxima si nu-i intereseaza parerea noastra atata timp cat sunt sustinuti de cei enumerati mai sus + vreo cativa colegi de partid pe post de slugi. Vai de noi daca mincinosii si parpaditii astia ajung sa mai conduca din nou orasul. Parca vad ca prin 2015 incep lucrari grele de asfaltare facute de mantuiala, zugraveli si alte spoieli electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.