Acasă Nova TV

Rebeliune la Sibiu | Jumătate dintre membrii organizaţiei judeţene a Forţei Civice sunt împotriva fuziunii cu PDL

29

Diana Pavelescu  Aproape jumătate dintre cei 700 de membri ai Organizaţiei judeţene Sibiu a Forţei Civice este posibil să nu semneze adeziunea pentru PDL, nefiind de acord cu fuziunea prin absorbţie cu acest partid, a declarat marţi liderul filialei, Diana Pavelescu, conform Agerpres.

Unii nu sunt de acord. Unii nu au fost de acord cu fuziunea şi ca atare au şi plecat. Din aceşti 700 de membri pe care îi avem acum, nu ştiu câţi vor veni să semneze adeziunea pentru PDL. (…) Eu estimez în jur de 300-400 că vor veni. Ne-am mărit rândurile foarte mult, odată cu alegerile europarlamentare. Au venit foarte mulţi oameni către noi atunci şi eu cred că ar fi păcat să îi pierdem”, a spus Diana Pavelescu, întrebată care este atmosfera în organizaţia judeţeană, dacă membrii acesteia sunt de acord cu fuziunea cu PDL.

Diana Pavelescu va prelua funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene a PDL, în urma fuziunii, conform acesteia.

Convenţia Naţională Extraordinară a PDL a aprobat sâmbătă în şedinţă comună cu Convenţia Naţională Extraordinară a partidului Forţa Civică, protocolul de fuziune prin absorbţie a formaţiunii conduse de Mihai Răzvan Ungureanu. Decizia a fost aprobată cu cvasiunanimitate de voturi, înregistrându-se doar două abţineri. (Sursa: Vocea Transilvaniei)

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here