Acasă Nova TV

VIDEO SPECTACULOS Iată de ce s-a răsturnat de fapt TIR-ul plin cu Dacia Duster la Sibiu

549

Rasturnare TIR plin cu Dacia Duster În urmă cu câteva zile, în apropiere de Sibiu, la Șura Mică, un TIR plin cu Dacia Duster, s-a răsturnat într-un șant pe marginea drumului. Șoferul se pare că a mințit când a spus că un microbuz intrat în depășire l-a determinat să ajungă în șant. Acesta a povestit poliţiei că a încercat să evite un microbuz care a intrat în depăşire şi se afla pe sensul său de mers, iar autotrenul a intrat în balans şi s-a răsturnat în şanţ.

Imaginile video îl contrazic însă totalSe pare că până la urmă șoferul a intrat prea tare într-o curbă și de aceea s-a răsturnat.Nu făcuse nici 2 kilometri de la poarta firmei la care era angajat şi pentru care urma să efectueze transportul de autoturisme, în Belgia. (Sursa Ora De Sibiu)

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. Ma bucur ca am vazut intradevar oameni adevarati care au oprit si s-au dus sa vada daca soferul a patit ceva….nu intotdeauna se intampla asa!!!!!

  2. oamenii intradevar solidari, bravo, sper norocul lui e ca masinile sunt asigurate si camionul nu a patit aproape nimic, poate tabla indoita cv, dar pagube minore, oricum e bun de plata!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here