Acasă Nova TV

VIDEO Cea mai titrată atletă a Sibiului, atacată şi muşcată de câini în parc

63

Daniela CârlanClipe de groază pentru vicecampioana națională la semimaraton Daniela Cârlan.

Sportiva sibiancă a fost mușcată de un câine maidanez în cel mai mare parc din Sibiu, chiar în timp ce se antrena. Tânăra a fost salvată de doi trecători care au gonit câinii ce au atacat-o în plină zi. Daniela Cârlan se antrena pe aleile parcului Sub Arini, ca în fiecare zi, scrie Ora De Sibiu.

La un moment dat, de ea s-au apropiat amenintător doi câini. A încercat să scape de ei, iar unul chiar a dat semne că se îndepărtează. Celălt însă și-a înfipt colții în piciorul stâng, iar atleta aproape că căzut sfâșiată de durere. Dinții câinelui i-au străpuns piciorul în trei locuri.

„Ieri la antrenament m-au atacat doi câini. Erau și doi oameni în zonă. Câinii au fost foarte agresivi cu mine. Am reușit să mă salvez de unul, dar celălalt m-a mușcat direct de gambă. Asta în timp ce alergam. M-am oprit, dar nu am putut să mă feresc de amândoi câinii. Au început să latre și s-au dat la picioarele mele. (..) M-a prins cu colții de gambă și am reușit să scap din gura lui și au intervenit ceilalți doi băieți care erau în zonă și m-au ajutat să scap.”

Vezi articol complet şi VIDEO AICI

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. se pierde timpul cu ”strategii”,”monitorizari” …
    solutiile sunt 3:
    1.inchisoare pe viata pt infractorii care abandoneaza
    2.punerea sub urmarire penala a cutomaniacilor care blocheaza,intimideaza,ameninta victimele agresate de maidanezi si cutomani
    3.eutanasierea in covor a animalelor daunatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here