Acasă Nova TV

UN EXEMPLU ŞI PENTRU NOI? Oraşul unde ești amendat dacă scuturi haine pe geam

40

amendat dacă scuturi haine pe geam Poliția Locală din respectivul oraş,  a aplicat, în ultimul an, un număr de 58 de sancțiuni celor care și-au scuturat rufele sau păturile pe geam. Interdicția este aplicată din 2013, când Consiliul local a hotărât să le interzică, prin lege, timișorenilor să scuture pe fereastră.    Astfel, cei care fac acest lucru riscă să fie amendați, dar pe de altă parte, sunt puține situațiile în care locuitorii sunt prinși că fac asta.Un procent de 70% din sancțiuni sunt de fapt amenzi, care anul trecut au fost de 500 de lei.
Tot în această sumă au intrat și amenzile pentru cei care bat covoarele în fața blocului sau întind rufe la uscat, după cum retalează opiniatimisoarei.ro.

De asemenea, în Timișoara, căci despre el este vorba, mai este interzisă și amplasarea bătătoarelor de covoare în jurul blocurilor, precum și scuturatul covoarelor sau uscatul hainelor pe balcoane, pe împrejmuire și pe echipamentele amplasate în spațiile de joacă.

Sursa: YahooNews

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. tulai doamne , ce oameni dobitoci !!!!!!!!! asta le lipsea celor din Timisoara ???? poate se va face si la noi asa ceva 🙂

  2. pai daca voi dati amenzi pentru chestiile astea nu stiu zau ce ar trebui sa face-ti atunci pentru aia care isi arunca gunoiul pe geam si care i-si spala covorul pe balcon si sa curga apa de la etaj in jos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here