Acasă Nova TV

ULTIMA ORĂ: Klaus Johannis NU şi-a anunţat demisia în conferinţa de presă extraordinară

130

Klaus JohannisŞtire Iniţială

Primarul Sibiului Klaus Iohannis va susţine marţi, 11 februarie, ora 9:30 o conferinţă de presă extraordinară.

Surse apropiate edilului Sibiului susţin că acesta îşi va anunţa oficial demisia din funcţia de primar şi va părăsi astfel administraţia locala după aproape 14 ani în care a condus cu succes frâiele urbei de pe Cibin.

Se pare că primarul Klaus Iohannis a ţinut neapărat să facă acest anunţ, ACASĂ, la Sibiu, în semn de respect faţă de comunitatea locală, cea care l-a votat de fiecare dată şi l-a ales să fie în fruntea acestui oraş, scrie Ora De Sibiu.

UPDATE, ora 9.35

Primarul Klaus Johannis a anunţat că nu are nimic nou de declarat faţă de ziua anterioară. Dacă negocierile continuă astăzi (ora 14.30) şi se va ajunge la rezultatul scontat, „o să îndeplinesc condiţiile impuse de lege” (cu referire la demisia din funcţia de primar).

Conform lui Johannis, interimatul la Primăria Sibiu va fi asigurat de Astrid Fodor, actual viceprimar FDGR. „Nu-mi doresc să plec de la Sibiu, dar dacă am făcut acest pas cu PNL, MI-L ASUM!, a spus Johannis.

Versiunea cea mai optima în ceea ce-l priveşte ar fi, negocieri pozitive astăzi, decizia Parlmentului mâine şi preluarea mandatului joi. Demisia din Primăria Sibiu va veni înainte de depunerea jurământului, a spus Klaus Johannis.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Ii dorim succes domnului Klauss Johannis . Nu-i va fi usor cu politica romaneasca. Ii uram putere, sa-i tina piept, iar noi cei care nu mai suportam coruptia , cei care tin la „lucrul bine facut” , vom sustine demersul sau .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here