Acasă Nova TV

SEMNAL Farmaciile Catena crează reduceri false consumatorilor

515
Farmaciile CatenaLanţul de farmacii Catena este acuzat că promovează reducerile false în rândul consumatorilor. Concluzia le aparţine specialiştilor de la Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor (APC), în urma unui studiu derulat în perioada 20 – 24 februarie.

Concret, atrag atenţia specialiştii, reprezentanţii farmaciilor Catena „introduc în bonul fiscal materiale promoţionale cu o anumită valoare, acestea fiind evidenţiate la final ca o reducere, creând impresia unui economii consistente pentru consumator la achiziţionarea medicamentelor”, se arată într-un comunicat de presă.
„După cum se poate vedea în bonul fiscal ataşat, broşura „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult” este distribuită cu titlu gratuit în reţeaua farmaciilor Catena. Cu toate acestea, pe bonul fiscal, materialul promoţional apare având preţul de 5 lei, la care se aplica aceeaşi reducere de 5 lei. Bon Fiscal CatenaMai mult, pentru că au fost oferite 2 broşuri „gratuite”, reducerea finală pentru acestea s-a ridicat la suma de 10 lei. Împreună cu reducerile acordate pe baza cardului de fidelitate (4,20 lei, reprezentând reducerea reală a preţului la medicamente) a rezultat un total de 14,20 lei în minus, sumă prezentată cu litere mari drept economie, creându-se astfel consumatorului falsa impresie a unei reduceri substanţiale”, susţin specialiştii APC.
Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here