Acasă Nova TV

SEMNAL Bani luati direct de pe card. Schema prin care 32 de magazine si-au „fentat” clientii cu ajutorul bancilor

164
cardurilor de sănătate

PLATA CARDCea mai mare banca comerciala din Romania a incalcat legea si a retras bani din contul unui client fara sa il anunte dupa ce magazinul din care omul isi luase o haina s-a razgandit in privinta pretului.

Si mai revoltator este ca acest caz nu este unul singular, anunta inspectorii ANPC. Acestia avertizeaza ca, mai nou, unii comercianti afiseaza reduceri mincinoase, de care cei mai multi dintre cumparatori nu afla niciodata daca nu isi verifica tranzactiile cu mare atentie.

„Operatorul economic atrage potentialii clienti prin oferte si reduceri pe care nu le opereaza si la casa. Ele sunt doar semnalizate in cadrul magazinului. Consumatorul e tentat, achizitioneaza produsul, il cumpara si constata mai tarziu ca nu avea de fapt reducere. In mod obligatoriu, cand avem bonul de la casa verificam daca suma de pe el este aceeasi cu cea de pe eticheta”, spune si Mirona Daia, director control si supraveghere piata ANPC, conform stirileprotv.ro.

Doar in luna ianuarie Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului a descoperit ca 32 de magazine din Capitala au pacalit clientii cu aceasta schema.

Citeşte articolul complet (VIDEO) AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here