Acasă Nova TV

SE MAI FURĂ CAI! Descinderi la hoții de cai din Sibiu. Uite ce au găsit polițiștii!

241

hoții de cai Şaizeci de cai care ar fi fost furaţi au fost găsiţi, joi, în urma percheziţiilor făcute de poliţişti în Alba şi în alte patru judeţe,  printre care si Sibiu, la persoane suspectate de furturi şi comerţ ilegal de animale, iar zece suspecţi au fost duşi la audieri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că în urma percheziţiilor făcute, joi dimineaţa, de poliţişti în judeţele Alba, Sibiu, Timiş, Braşov şi Argeş au fost găsiţi mai mulţi cai şi documente despre care există indicii temeinice că au fost sau urmau să fie folosite în activitatea infracţională a persoanelor cercetate pentru furturi de animale, scrie Ora De Sibiu.

Prodan a spus că în şase din cele 16 locuri percheziţionate au fost găsiţi, în total, 60 de cai, din care 26 sunt fără microcip de identificare, precum şi 39 de paşapoarte ale unor animale care nu au fost găsite în spaţiile percheziţionate.

Poliţiştii au găsit şi 20 de fişe de identificare a animalelor, în alb, prezentând semnătura şi parafa unor medici veterinari.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here