Acasă Nova TV

Primarii primesc SALARII MAI MARI cu până la 50%

31

salarii_maimari_62031700În ciuda tuturor scandalurilor, USL funcţionează perfect când PNL şi PSD au interese comune. Spre exemplu, atunci când e vorba de bani. Au demonstrat-o ieri când deputaţii comisiilor de muncă şi de buget au votat cot la cot un cadou electoral pentru primari, tocmai în prag de campanie. Salariile acestora vor creşte cu până la 50%, de la jumătatea acestui an. Nu mai puţin de 6.339 de alesi locali vor beneficia de acest cadou. Cele mai mari creşteri vor merge către primarii de comune care sunt şi cei mai numeroşi. În cazul primarilor de oraşe majorările ar fi între 8 şi 16 la sută, şi de , exemplu, un primar de oraş de categoria a treia are în prezent 3.000 de lei. Dacă vorbim de primarii de municipii creşterea ar fi de maximum 7 procente. Pentru a acoperi aceste creşteri salariale Guvernul trebuie să scoată din buzunar, din iulie, când se va aplica şi până la sfârşitul anului, 43,7 mil lei. Decizia finală va fi luată mâine, în plenul Camerei Deputaţilor, care este camera decizională.

Sursa: realitatea.net

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. …exact:”CADOU”,asa se atrag primarii sa fie slugi Oranduirii de la Bucuresti!Ce frumos,altii nu au nici un loc de munca macar….nici un viitor,Traiasca Partidul!

    Daca tot e ”osul” mai gros,macar sa faca odata drumurile astea din oras,sa se vada ca merita banii in olus…sa aduca investitori ,sa creeze locuri noi de munca,nimeni ,nu-i va mai pasa de salariul ”edilului ”daca s-ar vedea ceva…asa…Mediasul este aproape un oras MORT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here