Acasă Nova TV

Peste 450 maidanezi au fost eutanasiaţi anul trecut la Mediaş – VEZI amănunte!

153

MAIDANEZ86 câini fără stăpân aşteaptă să fie adoptaţi de către medieşeni. Aceştia au fost ridicaţi de pe domeniul public şi sterilizaţi de către Serviciul Public de Ecarisaj. Pe parcursul anului trecut au fost adunaţi de pe raza municipiului 618 câini, iar dintre aceştia mai puţin de o sută au revenit pe străzi, în condiţiile în care 469 au fost eutanasiaţi, fiind bolnavi sau bătrâni.Serviciul Public de Ecarisaj are în prezent un număr de 86 câini care pot fi adoptaţi de către oricine doreşte. Pe parcursul anului, medieşenii au luat acasă 50 maidanezi. Autorităţile locale atrag atenţia medieşenilor care îşi lasă câini să umble liberi că riscă amenzi sau chiar să rămână fără patrupede.

Banner EximTur

5 COMENTARII

  1. Tu ar trebui sa fi eutanasiat „tiby” draga!!! De ce sa fie eutanasiati cand pot fi ingrijiti si intretinuti la adaposturi pana cand sunt adoptati? Prostia ta se intalneste la multi in lumea asta din pacate. Ce vina are un animal nevinovat? Si eu am un caine gasit pe strada, „vagabond” dupa vocabularul tau, pe care il iubesc enorm. Statul primeste fonduri pentru STERILIZAREA si INGRIJIREA acestor caini in adaposturi, nu eutanasierea lor! Acesti caini nu sunt eutanasiati, sunt omorati in chinuri, pentru ca banii alocati injectiilor se duc altundeva. Adaposturile la fel sunt infecte si in ultimul hal si cainii nehraniti si bolnavi. Daca situatia ar fi invers si ar trebui tu sa fi omorat in chinuri, atunci nu cred ca ai mai fi atat de categoric in privinta asta!!!!!!!!!!!! Poate tu nu stii ce inseamna sa primesti dragostea unui caine si sa ii vezi fericirea in ochisori. Si ei simt durere, singuratate si teama. Trist…foarte trist..

  2. asculta aici mai „Eutanasiati Maidanezii” tu ar trebui sa fii eutanasiat.esti un om fara suflet,sati fie rusine esti un nesimtit cu n mare esti un tampit ar trbui sa muriti in chinuri astia ca voi sunteti niste animale sa va fie rusine fraierilor si tampitilor ce sunteti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here