Acasă Nova TV

Pacea din Consiliul Județean Sibiu: ne-am despărțit, dar rămânem împreună

16

Pacea din Consiliul Județean”Pentru binele sibienilor”, liberalii vor continua colaborarea cu social-democrații și conservatorii în Consiliul Județean Sibiu, a anunțat președintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.

El a participat la prima parte a ședinței CJ de joi, pentru a anunța faptul că ruperea USL la nivel național nu se va resimți și în județul Sibiu. ”Pentru binele sibienilor, a județului, vom continua colaborarea nu numai cu PSD, ci și cu celelalte partide din Consiliul Județean. Vă doresc succes”, a spus Cazan, citat de Turnul Sfatului.

Președintele CJ Sibiu și al organizației județene a PSD, Ioan Cindrea, a anunțat și o colaborare cu FDGR. Tot în interesul județului. ”Am hotărât să continuăm colaborarea în Consiliul Județean, în actuala formulă a majorității. Asigurăm stabilitate la nivelul administrației județului Sibiu. Continuăm protocolul de colaborare pe care l-am avut până acum la nivelul Consiliului Județean, între fostul USL și FDGR, în condițiile în care PNL s-a retras din USL. USD, PNL și FDGR – continuăm să colaborăm. Este un semnal de maturitate politică”, a fost mesajul lui Cindrea. El se bazează și pe cele două voturi ale PC.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here