Acasă Nova TV

Pacea din Consiliul Județean Sibiu: ne-am despărțit, dar rămânem împreună

14

Pacea din Consiliul Județean”Pentru binele sibienilor”, liberalii vor continua colaborarea cu social-democrații și conservatorii în Consiliul Județean Sibiu, a anunțat președintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.

El a participat la prima parte a ședinței CJ de joi, pentru a anunța faptul că ruperea USL la nivel național nu se va resimți și în județul Sibiu. ”Pentru binele sibienilor, a județului, vom continua colaborarea nu numai cu PSD, ci și cu celelalte partide din Consiliul Județean. Vă doresc succes”, a spus Cazan, citat de Turnul Sfatului.

Președintele CJ Sibiu și al organizației județene a PSD, Ioan Cindrea, a anunțat și o colaborare cu FDGR. Tot în interesul județului. ”Am hotărât să continuăm colaborarea în Consiliul Județean, în actuala formulă a majorității. Asigurăm stabilitate la nivelul administrației județului Sibiu. Continuăm protocolul de colaborare pe care l-am avut până acum la nivelul Consiliului Județean, între fostul USL și FDGR, în condițiile în care PNL s-a retras din USL. USD, PNL și FDGR – continuăm să colaborăm. Este un semnal de maturitate politică”, a fost mesajul lui Cindrea. El se bazează și pe cele două voturi ale PC.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur