Acasă Nova TV

O femeie l-ar putea înlocui la Primărie pe Klaus Johannis

129
O femeie l-ar putea înlocui la Primărie pe Klaus Johannis În cazul în care Klaus Johannis decide să renunţe la Primăria din Sibiu, locul său ar putea fi luat de unul dintre actualii viceprimari ai oraşului.
Astrid Fodor (60 de ani), de profesie consilier economic, se află la cel de-al doilea mandat de viceprimar al Sibiului, fiind prima femeie care a fost aleasă într-o astfel de funcţie. Membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Fodor este văzută de altfel de reprezentanţii Forumului ca şi persoana care ar trebui să asigure interimatul la Primăria Sibiu, scrie Adevărul.

Cel de-al doilea viceprimar al Sibiului, Virgil Popa (PNL), are 44 de ani, este de profesie inginer şi este unul din cei mai bogaţi aleşi ai Sibiului. Potrivit ultimei declaraţii de avere, acesta deţine împreună cu soţia 4 terenuri intravilane şi unul agricol, 3 apartamente, o casă şi 2 spaţii comerciale, 3 autoturisme şi are în conturi aproape 1 milion de euro.Citeşte articolul complet şi declaraţii AICI
Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here