Acasă Nova TV

Media & Marketing: Unde a dispărut Ghiţă Ciobanul? Viaţa scurtă a unui personaj în publicitate

42

Ghita Ciobanul După ce a ajuns celebru până şi în presa internaţională, Ghiţă Ciobanul a dispărut din spoturile tv şi din reclamele outdoor.

Acum, singura prezenţă a personajului publicitar in spaţiul public mai este doar cea de pe pagina sa de Facebook. Compania pentru care el a facut reclama, se promoveaza pe posturile TV printr-un spot nou. Dispariţia ciobanului român de la televizor este pusă sub semnul întrebării in condiţiile în care viaţa sa publicitară nu a durat decât puţin peste şase luni, campania de brand fiind lansată în luna septembrie a anului trecut.

Intrebati de DailyBusiness.ro unde a disparut personajul, reprezentantii operatorului telecom au spus ca Vodafone are un contract pe termen lung cu Ghita Ciobanul si continua sa desfasoare campanii cu acesta.

“In momentul de fata, avem in plina desfasurare Camera Oaspetilor de pe Facebook, prin care Ghita isi invita si isi gazduieste prietenii la Jina. Platforma noastra de comunicare ‘Romanii au initiativa’ presupune utilizarea mai multor personaje in cadrul campaniilor, in functie de dinamica strategiei comerciale”, au precizat oficialii Vodafone Romania, fara sa dea alte detalii.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here