Acasă Nova TV

LA SIBIU Prima expoziție din România în care poți aprinde lumina cu telefonul mobil

16

lumina cu ajutorul telefonului mobilÎn premieră pentru România, la Casa Artelor din Sibiu poate fi vizitată o expoziție cu 300 de lămpi, dintre care o parte pot fi aprinse virtual, cu ajutorul telefonului mobil sau a tabletei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Daniela Chrzanovski din partea Swiss WebAcademy, unul dintre organizatorii expoziției.

„Noutatea pentru România este că reușim să punem în valoare prin această expoziție tehnologia modernă și anume tehnologia de realitate adăugată și să aprindem lămpile acestei expoziții cu ajutorul unei aplicații numite AURASMA, care se descarcă gratuit pe smartphone sau pe tablete. Este vorba de un cod 2D care permite abonarea la canalul corespunzător.

Din acel moment, fără nici măcar un click pe telefonul mobil sau pe tabletă, oricare din imaginile din expoziție poate fi asociată cu cea a unei lămpi aprinse. Dacă trecem la lampa următoare, telefonul mobil recunoaște imaginea și imediat aprinde lampa. Nu trebuie făcut nimic în plus”, a explicat Daniela Chrzanovski.

Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here