Acasă Nova TV

Incendiu la o şură şi cisternă răsturnată pe DJ 143 – VEZI amănunte!

130

INCENDIU AGARBICIUMarţi la ora 12:38, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru”al județului Sibiu, anunţa producerea unui incendiu la o șură în localitatea Sadu. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un echipaj SMURD și serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Sadu și Cisnădie. În urma incendiului au ars aproximativ 5 tone de fân, 10 găini, acoperișul unui adăpost de animale pe o suprafață de 100 mp, acoperișul unei anexe pe o suprafață de 3 mp și o anexă  de 50 mp. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Un alt apel prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 a fost primit în jurul orelor 15:34, prin care se anunța ieșirea în afara părții carosabile a unei cisterne ce transporta aproximativ 23 t motorină.

Cisterna accidentLa fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp un echipaj al Detașamentului de Pompieri Sibiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Cisterna accident 2,,Pentru evitarea oricărui pericol, DJ 143, a fost închis temporar, echipajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a asigurat măsurile P.S.I. (protecție și siguranță la incendiu)  și a fost solicitată automacara pentru repunerea pe roţi şi transportarea în condiţii de siguranţă a cisternei” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sibiu. Foto: arhivă şi turnulsfatului.ro

Video: oradesibiu.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here