Acasă Nova TV

În judeţul Sibiu: Inimi… la conservă. Ultima modă lansată de ciocolatieri de Valentine’s day

13

Inimi la conservă În premieră în România, în atelierul ciocolatierilor de la Pralin, din orașul Cisnădie (județul Sibiu), a început producția primelor conserve de ciocolată, asemenea celor de sardine, în care se așează opt inimioare din cea mai fină ciocolată din lume, importată din Belgia, de la liderul mondial, Callebaut, pentru Valentine’s day, a precizat miercuri, pentru Agerpres, Florin Balan, managerul firmei și singurul român invitat la toate edițiile World Chocolate Masters.De ce inimi la conservă? Pentru că orice lucru banal poate fi extraordinar în preajma Valentine’s. Un lucru banal poate fi transformat într-un cadou foarte frumos. Din cunoștințele mele, conserve de ciocolată nu mai există în România, doar noi le producem. Peste tot unde le-am prezentat, lumea a fost șocată pozitiv și oamenii s-au grăbit să ne întrebe: când ni le trimiteți și nouă?”, a explicat ciocolatierul Florin Balan.

Deja primele inimi la conservă sunt în drum spre Bistrița și Cluj, unde se vor putea cumpăra de cei mai nonconformiști gurmanzi, iubitori ai ciocolatei, considerată de unii, cel mai dulce afrodisiac.

Vezi articol complet şi FOTO AICI

Banner EximTur