Acasă Nova TV

FOTO| Acasă la Ioana Maria Vlas, lângă Sibiu: „Acum îmi e milă de Vîntu”

161
Acasă la Ioana Maria VlasRetrasă la ţară, într-un sat din judeţul Sibiu, Ioana Maria Vlas, „mama FNI”, priveşte cu alţi ochi lumea înconjurătoare, dar şi pe cel care a implicat-o într-o afacere în urma căreia s-a ales cu şase ani şi jumătate de închisoare.
Nou Român este un sat mic, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu. Fără indicaţii, îl găseşti greu, pentru că nu are nici măcar o tăbliţă cu denumirea sau un indicator din ultima intersecţie.

Aici, de câţiva ani, trăieşte o viaţă de ţăran autentic Ioana Maria Vlas, „mama FNI” şi una din figurile celebre ale României post-decembriste, scrie Adevărul de Sibiu.
În poarta unei case ţărăneşti, aflată la doi paşi de biserica din sat, ne întâmpină zâmbind stăpâna şi un câine mare, vesel şi gata de joacă, cel mai bun prieten al ei. În urmă cu aproape 4 ani, Ioana Maria Vlas ajungea la Nou Român din pură întâmplare, pe post de şofer al unei cunoştinţe din Cluj, care avea aici o proprietate.
Pe Sorin Ovidiu Vîntu Vlas îl vede acum doar la televizor, când este dus la instanţe. Anii, mai ales cei petrecuţi după gratii, au învăţat-o să privească lucrurile altfel. Să-l privească altfel inclusiv pe Vîntu, pentru care acum spune că mai nutreşte doar un sentiment profund de milă. „Mi-e milă de el, îmi pare foarte rău de el…

Vezi articol complet şi FOTO AICI

Citeste mai mult: adev.ro/n16iz3

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here