Acasă Nova TV

COMUNICAT A.N.I. Conflict de interese administrativ – NEAMȚU TEODOR, primar Mediaş

57

TEODOR NEAMTUAgenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către către NEAMȚU TEODOR în perioada exercitării primului mandat de Primar al Municipiului Mediaș, Județul Sibiu (decembrie 2009 — iunie 2012), întrucât, la data de 03 decembrie 2010, a încheiat și semnat un act adițional prin care s-a decis prelungirea acordului / contractului colectiv de muncă nr. 168/2005 pe o perioadă de un an, respectiv de la data de 01 ianuarie 2011, până la data de 31 decembrie 2011, în urma căruia a obținut în anul 2011 venituri suplimentare în sumă totală de 9.382 Lei.

Actul adițional a fost încheiat între Primarul Municipiului Mediaș, TEODOR NEAMȚU, în calitate de angajator, și Biroul Executiv al Sindicatului Salariaților din Primăria Municipiului Mediaș.

Prin acordul / contractul colectiv de muncă au fost stipulate o serie de drepturi și obligații cu privire la funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului propriu de specialitate al Consiliului Local al Municipiului Mediaș și ale instituțiilor subordonate acestuia, inclusiv drepturi de remunerare pentru munca în timpul nopții, zile de sărbătoare, zile libere plătite, concediu fără plată, condiții de salarizare, sporuri, premii, stimulente, facilități și alte drepturi bănești ale acestor persoane. De asemenea, acordul colectiv de muncă mai cuprinde clauze cu privire la încheierea, executarea, modificarea și încetarea contractului individual de muncă / raportului de serviciu, evaluarea performanțelor profesionale individuale etc.

Citeşte Comunicatul A.N.I.  AICI

Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here