Acasă Nova TV

”Comando” Antifraudă din Sibiu, acuzat de abuzuri, de către comercianţi din Alba

35
Comando Antifraudă din SibiuUn ”comando” al Direcţiei Regionale Antifraudă din Sibiu provoacă în aceste zile indignare în rândul unor mici comercianţi din judeţul Alba.
Angajaţii detaşaţi de la Sibiu aplică zeci de amenzi foarte mari pentru motive absurde, cum ar fi lipsa unui ecuson pentru un lucrător comercial. Operaţiunea care vizează ”stârpirea evaziunii fiscale” la întreprinderi mici şi foarte mici ar fi făcută de mai multe echipe de control provenite de la Directţia Regională Antifraudă Sibiu.
Surse din ANAF, citate de Adevărul Alba, au precizat că mai multi astfel de functionari ai fiscului, care au preluat de fapt prerogativele Garzii Financiare, au fost detaşaţi la Alba pentru o perioada determinată şi iau la rând magazin cu magazin, ateliere, restaurante şi cam tot ce inseamnă mici afaceri din oraşele şi comunele judeţului.

Mai mulţi comercianţi din Alba au relatat, sub protectia anonimatului, că acest “comando fiscal” sibian, face o serie de abuzuri si excese de zel incredibile. Clienţii sunt scoşi afară din magazine, iar uşile sunt închise cu lacăte, la începutul controlului.Citeşte articolul complet AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here