Acasă Nova TV

FOTO/VIDEO. Sibiu – Săliște, în șapte minute și 55 de secunde. Pe A1 de Sibiu

133
 Autostrada Sibiu – Săliște Săptămâna trecută am făcut prima ”cursă” între Săliște și Sibiu, pe cei mai bine de 16 km de autostradă nouă. Autostradă care, cel mai probabil, va fi deschisă circulației pe 15 decembrie 2013.
 Am ”urcat” pe autostradă pe la nodul de la Săliște, amenajat în dreptul satului Amnaș. Accesul din DN1 se face printr-o intersecție ”în T”, unde în viitor vor avea prioritate cei care vin dinspre Sebeș, respectiv merg în acea direcție dinspre autostradă.
Alături de intersecția de la Săliște, ultimele lucrări de executat sunt cele din capătul centurii ocolitoare a Sibiului cu profil de autostradă.”După ce terminăm de pus ultimul strat de asfalt pe nodul rutier vom devia traficul care merge către partea de vest a orașului pe pasajul nou construit pentru a putea dezafecta giratoriul din capătul centurii ocolitoare a Sibiului. Eu sper ca într-o săptămână să fie realizată legătura între centură și autostradă”, spune Sorin Scarlat, directorul general adjunct al asocierii Eurocontruct Trading 98 – Astaldi – Astalrom.

În cursul acestor zile va fi realizat și marcajul rutier. Unul provizoriu, deocamdată. ”Dacă nu ține vremea cu noi, vom asigura un marcaj provizoriu până în primăvară. Va fi vopsea albă sau galbenă, să vedem ce spune și consultantul. În primăvară, când vremea e bună și condițiile atmosferice sunt corespunzătoare, vom putea face și marcajul definitiv”, mai adaugă Sorin Scarlat.
VEZI articol complet şi VIDEO:  Turnul Sfatului
Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here