Acasă Nova TV

VIDEO Nicholas Cage a filmat pentru „Ghost Rider 2” la Sibiu

42
Nicholas Cage la Sibiu În anul 2010, actorul american Nichlolas Cage a filmat la Sibiu pentru lungmetrajul 3D „Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance/ Demon pe două roţi: Spiritul Răzbunării“.
Filmările au avut loc pe Transfăgărăşan, pe centura Sibiului dar şi în centrul oraşului, în Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet. În continuarea lungmetrajului „Ghost Rider”, lansat în 2007, acţiunea filmului se desfăşoară în Europa de Est, unde protagonistul Johnny Blaze (Nicolas Cage) trebuie să ţină piept diavolului, care are înfăţişare umană.

Bugetul peliculei s-a ridicat la 60-70 de milioane de dolari, o cifră mai mică decât cea alocată primei părţi a peliculei (în jur de 110 milioane de dolari). Asta poate şi pentru că primul film din seria „Ghost Rider” a avut încasări slabe, de 228,7 milioane de dolari.
Cage a venit la Sibiu însoţit de soţia sa şi de fiul său iar pe parcursul filmărilor a dat inclusiv autografe, în Piaţa Mare a oraşului, a făcut fotografii cu fanii şi a răspuns glumelor acestora.

VEZI articol complet: Adevărul Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here