Acasă Nova TV

VIDEO FOTO O femeie a stat moartă 24 de ore în toaleta unui dispensar

28

moartă 24 de ore în toaleta Caz cutremurător la Sibiu. O femeie de 74 de ani a fost găsită decedată într-o toaletă de la dispensarul Cedonia, după ce familia a semnalat dispariția sa la poliție cu o zi în urmă. Rudele sunt revoltate de faptul că nimeni din dispensar nu a intrat în acea toaletă preț de 24 de ore.

Pompierii sibieni au intervenit vineri dimineață pentru a sparge o usă la dispensarul Cedonia, după ce o doctoriță a sunat la 112 și a declarat că bănuiește că înăuntru se află o persoană căreia i s-ar fi făcut rău. Sosiți la fața locului, pompierii sibieni au spart ușa și au descoperit înăuntru o femeie de 74 ani, care părea decedată de mai multe ore.

Imediat la dispensat au ajuns soțul și nora cele decedată. Oamenii erau foarte supărați pe faptul că nimeni de la dispensar nu a intrat timp de o zi în aceea toaletă.

Nu imi explic nimic, decât că cineva nu își face datoria. Atât. Eu zic că fiecare la locul de muncă trebuie să își facă datoria.. Nu am pe cine să învinuiesc.. Eu mă învinuiesc pe mine că nu am căutat și în acel loc. Altceva nu mai pot să zic… Nu mai am ce să fac. Ea a venit la medicul de familie la controlul de rutină. A stat în toaletă peste 24 de ore, că a venit de ieri.. De atunci o căutăm într-una. Am anunțat și poliția…”, a spus Radu Adriana, nora celei găsită în toaletă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu fiind efectuată cercetarea la faţa locului. Din primele verificări în cauză nu sunt suspiciuni de omor, femeia a fost găsită decedată în toaleta dispensarului medical. Soţul ei a sesizat aseară disparişia ei de la domiciliu, urma ca în această dimineaţă să fie efectuate verificări la farmaciile din muncipiul Sibiu pentru a se stabili dacă şi-a ridicat reţeta având în vedere că la dispensarul medical această rețetă i-a fost eliberată”, a spus vineri Luciana Balteș, purător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Articol complet, foto şi video:  Ora De Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here