Acasă Nova TV

Se schimbă garda la Aeroportul Sibiu. Toate posturile de conducere au fost scoase la concurs

260

demiterea imediata a conducerii Aeroportului International SibiuNoul Consiliu de Administraţie (CA) al Aeroportului Internaţional Sibiu (AIS) a hotărât schimbarea întregii echipe de conducerea a societatii.

Marţi, 21 otombrie au fost scoase la concurs posturile de director general, director operaţional, director tehnic, director comercial şi de director economic.

Potrivit site-ului oficial al AIS, persoanele interesate de postul de director general „pot depune dosarele de candidatura pana la data de 13 ,noiembrie , ora locala 16,00 la sediul Regiei Autonome Ae roportul International Sibiu”.

Acelaşi tremen este stabilit şi pentru restul funcţiilor de conducere scoase la concurs. Condiţiile de participare şi cerinţele pentru fiecare post sunt afişate pe site-ul AIS.

Noul CA al AIS a fost ales in luna august de consilierii judeţeni care, tot în vară, au hotărât schimbarea din funcţia de director general a lui Augustin Sava pentru „incompatibilitate” şi „management defectuos” al aroportului aflat în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu.

Sursa: CityNews Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here