Acasă Nova TV

Prima nuntă din acest an de la Biserica de Gheaţă – doi englezi se căsătoresc în februarie la Bâlea Lac

19
Prima nuntă Deşi va fi ridicată abia în luna ianuarie, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac este deja programată o nuntă, a unui cuplu de tineri din Anglia.
La fel ca în fiecare an, singura biserică de gheaţă din România, ridicată la peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac, atrage şi în acest an tineri dornici să-şi unească destinele într-un decor inedit. „Avem deja o nuntă programată pentru 17 februarie, un cuplu de tineri din Anglia„, a declarat pentru Adevărul Vasilica Popa, reprezentant al firmei care se ocupă de proiectul Ice Hotel.

Potrivit sursei citate, Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este ocupat complet de Revelion, iar de Crăciun, până în acest moment, sunt rezervate 5 camere, atât de către turişti români cât şi străini. „Avem rezervări şi în luna ianuarie, şi în februarie, şi în martie„, adaugă Vasilica Popa.
Lucrările la Hotelul de Gheaţă vor începe în luna decembrie iar cele la Biserica de Gheaţă, în luna ianuarie. Pe lângă hotel şi biserică, la fel ca şi anul trecut, la Bâlea vor fi construite şi 3 iglu-uri de gheaţă. Tema Ice Hotel 2013 va fi „Baroc” iar inaugurarea este prevăzută pentru 25 decembrie.

CITEŞTE articolul complet: Adevărul Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here