Acasă Nova TV

”Oferta asta e la mişto(?!)”: Sibianul care a rămas cu maşina în crater, la Sibiu, a fost ofertat cu o despăgubire de 1.600 de lei

34
maşină înghiţită Sibianul care în dimineaţa zilei de joi, a rămas cu maşina suspendată într-un crater din asfalt, a primit o ofertă de despăgubire din partea firmei care a făcut lucrarea şi a lăsat-o nesemnalizată.

Ioan Vodă, cel care a trecut printr-o spaimă cumplită după ce a rămas cu maşina suspendată în craterul din asfalt, de aproximativ un metru, spune că a fost contactat de reprezentanţii firmei care a făcut lucrarea. De altfel, firma a şi fost amendată de poliţie pentru că a lăsat lucrarea nesemnalizată.

Am primit o ofertă verbală pe care am refuzat-o categoric, normal, 1.600 de lei pentru tot, să mă despăgubească, ce să fac cu ei. Le-am zis să mergem la service, plătiţi constatarea şi reparaţia. Urmează luni, că vine patronul să discute cu mine luni, când termin eu serviciul să-i anunţ şi să negociem”, a declarat Ioan Vodă, pentru Adevărul.
Bărbatul spune că nici nu se gândeşte să dea curs ofertei de 1.600 de lei şi că, dacă nu primeşte despăgubiri ”aproape de adevăr”, va acţiona firma în instanţă pentru a-şi recupera prejudiciul.

Bărbatul mergea joi dimineaţa spre serviciu când ”s-a înfipt” cu maşina în groapa de aproape un metru adâncime, nesemnalizată, de pe malul Cibinului, din zona benzinăriei Rompetrol. Ulterior, executantul lucrării, un subcontractatnt al celor de la E-ON Gaz, a fost amendat de poliţie cu 21 de puncte şi 1.680 de lei, pentru că nu a semnalizat lucrarea.

Articol complet:  Adevărul Sibiu

Ioan Vodă, sibianul care în dimineaţa zilei de joi, 17 octombrie, a rămas cu maşina suspendată într-un crater din asfalt, a primit o ofertă de despăgubire din partea firmei care a făcut lucrarea şi a lăsat-o nesemnalizată.

Citeste mai mult: adev.ro/muuqcj

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here