Acasă Nova TV

ING schimbă numele diviziilor de asigurări, pensii şi investiţii în Europa. 1,7 milioane de români au pensie privată la ING

15

ing ING Grup a anunţat miercuri numele sub care va opera, după anul 2014, compania care va reuni operaţiunile de asigurări, pensii şi management al investiţiilor ale grupului în Europa.    
ING Grup a anunţat miercuri numele sub care va opera, după anul 2014, compania care va reuni operaţiunile de asigurări, pensii şi management al investiţiilor ale grupului în Europa: NN.

Aşa cum a fost anunţat în trecut, pregătirile ING pentru realizarea scenariului de bază de separare a diviziilor europene de asigurări, pensii şi managementul investiţiilor prin intermediul unei oferte publice iniţiale (IPO) sunt în plină desfăşurare. Tranzacţia este planificată pentru anul 2014, în funcţie de condiţiile de piaţă, se arată într-un comunicat emis de instituţia financiară.Pregătirile pentru a deveni o companie independentă avansează conform planului. Anunţul de astăzi privind viitorul brand NN este un moment important şi subliniază faptul că ne aflăm în etapa finală de reorganizare a ING Grup. Pe parcursul acestei perioade de schimbare, vom continua să construim un viitor puternic şi sustenabil pentru activităţile noastre, păstrând ca prioritate absolută nevoile clienţilor noştri”, a declarat Ralph Hamers, CEO al ING Grup.

Articol complet: Ziarul Financiar

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here