Acasă Nova TV

Guvernul a adoptat hotărârea prin care opt kilometri din DN 14 sunt lăsaţi în plata medieşenilor

15

 dn 14 mediaş Guvernul României a adoptat zilele trecute o hotărâre prin care decide retransmiterea unui sector de drum naţional din administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructură şi investiţii în administrarea Consiliului local Mediaş.

În spatele acestei formulări adoptate de Guvern stă, de fapt, soarta celor opt kilometri de drum care traversează Mediaşul. Această porţiune trebuia reabilitată în cadrul proiectului de modernizare a DN 14 Sibiu – Mediaş – Sighişoara, dar anul acesta pentru acest proiect au fost alocaţi zero lei, deşi şantierul era în plină desfăşurare.Prin urmare, în interiorul municipiului Mediaş, constructorii de la Strabag nu s-au atins de niciun metru de asfalt.
Am primit o adresă de la CNADNR prin care eram rugați să inițiem o hotărâre a Consiliului local, care să aprobe o hotărâre de Guvern prin care administrarea drumului pe teritoriul Mediașului să treacă înapoi în administrarea municipiului. Pentru că CNADNR nu mai are bani de reabilitat drumul pe traseul municipiului”, declara Teodor Neamțu, primarul orașului de pe Târnava Mare.

Hotărârea respectivă a fost adoptată în iulie, iar acum, pe 9 octombrie, şi Guvernul a adoptat hotărârea prin care cei opt kilometri de drum sunt lăsaţi în plata medieşenilor.

VEZI articol complet: Turnul Sfatului

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. A se remarca (ne)implicarea parlamentarilor de Medias in rezolvarea acestei situatii deloc placute. Ne demonstreaza cat de mult (nu) le pasa de ceea ce se intampla in comunitatea noastra ! Va multumim si nu o sa va uitam !

  2. Pai ce facem domnule deputat ? Doar ne laudam cu proiecte facute de altii ? Si ca sa il citez pe Neamtu ” Ce ati facut astazi pentru Medias domnule deputat ? „

  3. Ohooo :))) Pai noi noi toti suntem prosti daaa ???? Roman a iesit zilele trecute sa ne reaminteasca cat de mult se consuma el pentru Medias. Adica se va implica activ in constructia centurii ocolitoare. Deci pretul celor 8 km este centura ocolitoare ???? Roman te iubim „CA CA” tine nu gasim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here