Acasă Nova TV

Primăria montează panouri de baschet în cartierele municipiului

149

Panouri baschet Veşti bune pentru pasionaţii de baschet.

Municipalitatea a montat panouri în oraş, două în cartierul Gura-Câmpului lângă sala de sport de la Şcoala Generală Numărul 5 şi unul în cartierul După-Zid în zona locului de joacă pentru copii.

Cele trei panouri au fost montate în această săptămână în locaţiile identificate de către municipalitate. De asemenea se caută încă o locaţie pentru montarea unui alt panou de baschet.

5 COMENTARII

  1. Si inelele sunt montate gresit, nu stiu ce imbecili le-au montat asa…inelul sta sub patratul desenat pe panou. Doar in Medias se fac asa lucruri de mantuiala, e bataie de joc la adresa cetatenilor si risipa a banului public.

  2. In Medias avem cele mai distruse drumuri din tara si probabil din Univers iar Primaria monteaza cosuri de baschet? Incredibil …

  3. Si da v-ar face piscine pe blocuri tot nemultumiti as fi asa ca dac[ as fi primarul vostru v-as da sa mirositi florile de la radacina hai sictir papagalilor.

  4. foarte bine, ca si asa nu e o investitie mare un panou, si sa nu uiitam ca sunt multi impatimiti de baschet in oras, bravo bravo si iar bravo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here