Acasă Nova TV

Poliţist de la Crimă Organizată Sibiu, condamnat la închisoare pentru favorizarea infractorului

12

condamnat la închisoare Un poliţist de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Sibiu, ofiţerul Alexandru Tancou, acuzat că dădea informaţii unei reţele de traficanţi de etnobotanice despre controale şi distrugea înscrisuri, a fost condamnat, vineri, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Curţii de Apel Alba Iulia, ofiţerul de poliţie Alexandru Teofil Tancou a fost condamnat, vineri, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru sprijinire sub orice formă a unui grup infracţional, favorizarea infractorului, omisiunea sesizării organelor judiciare, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri.
Conform sursei citate, Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de inculpat şi a decis, pe lângă condamnarea acestuia, şi aplicarea unei pedepse complementare de doi ani de interzicere a unor drepturi. De asemenea, Curtea de Apel Alba Iulia a dedus din pedeapsa aplicată perioada reţinerii şi arestării preventive, începând cu data de 20 martie şi până vineri.

Articol complet şi foto:  Adevărul Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here