Acasă Nova TV

UPDATE Maşină furată din Blăjel şi abandonată la Mediaş – Hoţul ARESTAT 29 ZILE!

74

 poliţia loganInspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu a fost sesizat în această dimineaţă de furtul unui autoturism de pe raza comunei Blăjel.

La scurt timp maşina a fost găsită abandonată în Mediaş. O echipă operativă se află în prezent în cartierul Vitrometan pentru cercetarea la faţa locului.

UPDATE POLIŢIE 4 IULIE ORA 11

În cadrul verificărilor efectuate cu operativitate în trafic, în jurul orei 0930,  S. Vasile a fost identificat pe str. Gravorilor din municipiul Mediaş,  conducând autoturismul reclamat ca furat. Totodată, poliţiştii au constatat faptul că S. vasile nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul şi se află în stare de ebrietate – 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit următoarele: În seara zilei de 2 iulie a.c., în jurul orei 2230, reclamantul – A. Adrian, însoţit de un alt bărbat s-au deplasat cu autoturismul la domiciliul lui S. Vasile, unde au consumat împreună băuturi alcoolice. Întrucât cei trei bărbaţi au consumat băuturi alcoolice în cursul nopţii, A. Adrian şi-a parcat peste noapte autoturismul în curtea lui S. Vasile, însă în dimineaţa zilei de ieri, acesta nu a mai găsit nici autoturismul şi nici pe S. Vasile, sesizând furtul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Brateiu.

Împotriva lui S. Vasile s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt,  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ce nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Suspectul urmează a fi prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE POLIŢIE 5 IULIE ORA 11

Bărbatul care a sustras un autoturism şi l-a condus pe drumurile publice fără a deţine acest drept şi în stare de ebrietate a fost arestat preventiv

Relatam ieri, 4 iulie a.c., cu privire la faptul că, S. Vasile a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt,  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ce nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În urma prezentării acestuia instanţei de judecată, Judecătoria Mediaş a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 de zile. 

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here