Acasă Nova TV

Reacţiile primarilor incompatibili: „Să meargă dracului cu ANI-ul lor cu tot. Să vină miticii de la București și să ne reprezinte ei..”

25

Primarii sibieni 19 primari din Sibiu sunt declarați incompatibili de către reprezentanții Agenției Naționale de Integritate, care susțin că acești aleși nu aveau dreptul să își reprezinte comunitățile în Adunarea Generală a Acționarilor al SC Apă-Canal SA Sibiu.

Primarii sibieni contactați de Turnul Sfatului spun că vor ataca în instanță deciziile ANI, pe care le consideră absurde.

De când au început această investigație eu le-am trimis copiile hotărârilor Consiliului Local Sibiu, prin care am fost desemnat să reprezint Rășinariul în AGA. Nu este un post retribuit, dar în AGA se iau decizii importante: se adoptă bugetul, se discută investițiile și tarifele. Ei, pe cine să trimit să reprezinte Rășinariul în AGA? Femeia de serviciu? Este pur și simplu o tâmpenie decizia ANI”, declară Bucur Bogdan (foto), primarul comunei Rășinari.

Prin starea de incompatibilitate decretată de ANI în ceea ce-l privește pe Bucur Bogdan, acesta nu ar mai avea dreptul să ocupe funcția de primar al Rășinariului în următorii trei ani. ”Voi ataca în instanță, decizia ANI”.

Articol complet şi foto:  Turnul Sfatului

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here