Acasă Nova TV

I-AU CONVINS: Şoferii de camioane au renunţat la grevă şi nu vor mai bloca drumurile

29
Şoferii de camioane  Transportatorii rutieri au renunţat la protestul anunţat pentru joi după o întâlnire de câteva ore cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor, unde s-a stabilit un calendar pentru revizuirea mai multor prevederi legislative.
În cursul zilei de ieri, Confederaţia Naţională Rutieră a anunţat că greva transportatorilor va însemna blocarea drumurilor naţionale pentru o perioadă nedeterminată. Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că în urma discuţiilor cu reprezentanţii mai multor organizaţii patronale din transportul rutier a aflat multe din „problemele reale” ale acestui sector.
„Am realizat şi am stabilit împreună un calendar cu termene precise pentru revizuirea unui pachet legislativ, în vederea rezolvării mai multor probleme care nu fac decât să complice activitatea transportatorilor şi să să pemită instituţiilor statului arbitrariul‘, a afirmat Fenechiu.

El a adăugat că începând de săptămâna viitoare mai multe comisii şi subcomisii formate din reprezentanţi ai ministerului şi ai transportatorilor vor lucra pe cateva obiective precise, vizându-se găsirea modalităţilor pentru aplicarea cât mai corectă a legislaţiei actuale, modificări legislative care să ducă la simplificarea unor acte normative, dar şi găsirea de soluţii de lobby în ţările vecine României pentru înlăturarea unor probleme cu care se confruntă transportatorii.Articol complet şi foto:  Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here