Acasă Nova TV

Deşi a pierdut alegerile şi datorită lor, Gheorghe Roman a participat la Ziua Rromilor. Vezi motivul!

34

ZIUA RROMIZiua Internaţională a Rromilor a fost sărbătorită ieri în municipiul Mediaş. Peste 200 rromi au luat parte la un eveniment desfăşurat la Grădina de vară. Printre invitaţi au fost Prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli şi deputatul Gheorghe Roman.Rromii din Mediaş au petrecut ieri după-amiază de ziua lor. La eveniment au fost prezent şi liderii Partidei Rromilor de la nivel judeţean şi naţional.

4 COMENTARII

  1. „Desi a pierdut alegerile datorita lor” Cat de dusi cu capu puteti fi eu nu inteleg . Nu inteleg ce Dmnz aveti in capu ala . Am ajuns un neam de inculti fara umpic de minte si fara sa gandim inainte de a vorbi sau a scrie ceva ….. Asa se duce tara asta de rapa … Suntem vai de capu nostru !!!

    • hehehe …asa se duce tzara asta de rapa, ai dreptate, dar din cauza unora k tine, care stau si fac fundu mare in fatza calculatorului shi se cred destepti daca o pun de-o critica …. pai tu vorbesti? …fara umpic de minte … umpic? NE LASI, INCULTULE!

  2. Da’ ce n-am intieles io Romu Jamaica, asta o fo’ zua rromilor rromani sau o fo’ si zua rromilor italieni, spanioli, jermani si ienglizi, ca numa’ aci s-o sarbatorita in Rromania, fratii din Jermania sau din Italia n-o zarbatorit ninica. Si la anu’ il alegem toti rromii pe Rroman presedinte, ca e rrom d’al nost’u acuma.

  3. Cata afectiune si atentie din partea lui Guita…
    A pierdut alegerile pentru ca a jucat murdar, pentru ca nu a reusit sa ii duca pe toti de nas cu promisiunile sale!
    cel mai infect si josnic om pe vietuieste in orasul asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here