Acasă Sibiu

Un minor de 14 ani băut și-a ucis vecinul de 70 ani pentru niște țigări

1980

Un minor de 14 ani băut și-a ucis vecinul pentru niște țigări.

În data de 12 martie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu,  au identificat și prins un minor în vârstă de 14 ani, bănuit că, în noaptea de 06/07 martie ar fi lovit un bărbat, provocându-i decesul.

„În fapt, la data de 08 martie, Poliția Orașului Săliște a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 70 de ani este decedat în propria locuință de pe raza localității Fântânele. La data de 09 martie, în urma necropsiei cadavrului, s-a stabilit că decesul persoanei în cauză a survenit în urma multiplelor leziuni ce ar fi fost produse prin lovire cu obiecte dure.

În cauză, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor și, sub directa îndrumare a procurorului criminalist, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Serviciului Criminalistic din I.P.J. Sibiu au desfășurat acțiuni specifice în vederea identificării și prinderii presupusului autor al faptei.

Astfel, în urma activităților  investigativ – operative derulate de echipa de anchetă, la data de 12 martie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea unui minor în vârstă de 14 ani, bănuit că, în noaptea de 06/07 martie a.c., ar fi lovit victima, provocându-i leziuni incompatibile cu viața. Altercația între cele două persoane ar fi izbucnit după ce victima l-a surprins pe minor în timp ce acesta din urmă încerca să sustragă țigări din imobil.

Față de minor s-a luat măsura internării voluntare în vederea efectuării expertizei psihiatro-legale și, în funcție de rezultatele expertizei, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, vor fi dispuse măsurile legale în consecință” se arată într-un comunicat de presă remis de către IPJ Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here