Acasă Nova TV

Un fost elev a intrat în liceul din Târnava și a lovit o profesoară

2113

Un fost elev a intrat în liceul din Târnava și a lovit o profesoară.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, în data de 12 martie, în jurul orei 12:00, reprezentantul unei unități școlare de pe raza localității Târnava a reclamat faptul că un fost elev al unității, în vârstă de 19 ani, localnic, aflat sub influența alcoolului, ar fi pătruns fără drept în incintă, unde, pe holul instituției, ar fi acostat și lovit un cadru didactic, femeie în vârstă de 60 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu. Victima s-a deplasat singură la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în data de 14 martie, tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță. Acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here