Acasă Nova TV

Delgaz Grid a înlocuit anul trecut peste 100 kilometri conducte de gaze naturale în judeţ

259

Delgaz Grid a înlocuit anul trecut peste 100 de kilometri de conducte de gaze naturale în judeţul Sibiu. 

Delgaz Grid a investit anul trecut în judeţul Sibiu circa 20 milioane de lei pentru creşterea siguranţei şi calităţii serviciilor de distribuţie a gazelor naturale. La nivelul judeţului au fost modernizaţi peste 100 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în mai multe localităţi, cele mai importante investiţii fiind derulate la Sibiu, Sadu, Şura Mică, Bazna, Mediaş, Bungard, Arpaşu de Jos şi Armeni. În municipiul Sibiu au fost înlocuiţi circa 17,5 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale fiind investiţi 6,8 milioane de lei.

,,Clienţii sunt prioritatea noastră şi ei sunt cei care vor beneficia de efectele modernizării infrastructurii de distribuţie. Investim an de an sume importante, iar reuşita noastră înseamnă să avem tot mai mulţi clienţi care se bucură de confortul dat de gazele naturale sau electricitate, asigurate la parametri superiori de calitate.

Vom continua să investim masiv chiar dacă uneori aceasta poate însemna şi unele inconveniente pentru cetăţeni, însă important este că în urma acestor lucrări se obţine siguranţă şi confort”, declară Csulak Ferenc, Director General Delgaz Grid.

Obiective pentru 2018

Pentru 2018, Delgaz Grid are programate în judeţul Sibiu învestiţii de circa 5,4 milioane de lei pentru înlocuirea a circa 22 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale. Compania are în vedere lucrări de investiţii la Sibiu, Mediaş, Sebeşul de Jos, Sebeşul de Sus, Şura Mică dar şi în alte localităţi. Totodată, alte noi proiecte de investiţii sunt în dezvoltare la acest moment.

În total, anul trecut Delgaz Grid a investit circa 450 milioane de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă alocată în acest scop de la intrarea pe piaţa românească a Grupului E.ON, în anul 2005. Pentru 2018, Delgaz Grid şi-a propus să investească peste 494 milioane de lei, destinaţi în cea mai mare parte modernizării reţelelor de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice.

Totodată, compania va continua să deruleze campanii de informare a populaţiei privind utilizarea corectă şi în condiţii de siguranţă a surselor de energie.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here